Go Back
+ servings

Kylling Tikka masala

Tilb. tid50 min
Antal: 4 pers

Ingredienser

  • 400 g kylling med ben - kyllingelår, bryst, overlår
  • 2 spsk olie
  • 2 hakkede løg
  • 3 finthakkede fed hvidløg
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • 2 tsk garam masala
  • 2 laurbærblade
  • 2 grønne kardemommekapsler
  • 3 karryblade
  • 1 lille dåse kokosmælk
  • 2 tsk tomatpure
  • 1/2 dl vand
  • 1/2 dl græsk yoghurt
  • 1 tsk salt
  • peber
  • evt. peberfugt skåret i strimler

Fremgangsmåde

  • Varm olie og steg løgene ved jævn varme, de skal ikke tage farve, kun blive bløde. Tilsæt hvidløg. Løgene tages op og gemmes.
  • Kyllingestykkerne brunes godt på alle sider. Når kyllingestykkerne er godt brunet, tilsættes løgene igen. Kom spidskommen, koriander, garam marsala, laurbærblade og knuste kardemommekapsler i og rør godt rundt, pas på det ikke brænder på.
  • Derefter tilsættes kokosmælk, tomatpure og vand og det hele koges op ved middel varme. Hæld den græske yoghurt i og krydr med salt opg peber. Lad retten simre i ca. 50 min, til saucen er tyk og jævn.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen