Go Back

Grove naanbrød

Tilb. tid8 minutter

Ingredienser

  • 1 dl yoghurt naturel
  • 25 g gær
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • 1 spsk olie
  • 1 æg
  • 50 fuldkornshvedemel
  • ca. 125 g hvedemel
  • 15 g smør til pensling
  • sesamfrø eller nigellafrø

Fremgangsmåde

  • Rør gæren ud i yoghurten.
  • Tilsæt salt, sukker, olie, æg og fuldkornsmel.
  • Derefter røres hvedemel i lidt efter lidt og ælt dejen glat og smidig.
  • Hæver tildækket i ca. 1 time.
  • Tænd ovnen på 250 grader, med en bageplade i.
  • Slå dejen ned og del den i 3 stykker, der rulles ud til aflange, flade boller, med hænderne. Ca. ½ cm tykkelse.
  • Når ovnen er varm, tages bagepladen ud og brødene lægges på et stykke bagepapir på den varme plade.
  • Pensles med smeltet smør og drysses med frøene. Kom straks brødene i ovnen og bag dem ca. 8 min, til de er gyldne.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen