Go Back
+ servings
Mazarinkage

Mazarinkage med marcipan

Forb. tid10 min
Tilb. tid45 min
Samlet tid55 min
Antal: 10 pers

Ingredienser

  • 200 g smør
  • 250 g flormelis
  • 4 æg
  • 125 g hvedemel
  • 275 g marcipan
  • 100 g kartoffelmel
  • 1 tsk bagepulver
  • Mørk chokolade

Fremgangsmåde

  • Smør og flormelis røres sammen til en ensartet masse.
  • I en anden skål rives marcipanen og røres sammen med æggeblommerne til marcipanen er blød.
  • Tilsæt smør/sukker og rør det sammen.
  • Mel, kartoffelmel og bagepulver tilsættes.
  • I en anden skål piskes æggehviderne stive og de vendes forsigtig i dejen.
  • Smør en springform rigtig godt og fordel dejen heri.
  • Bages 45 min ved 180 grader.
  • Afkøles og dækkes af chokolade

Noter

Mazarinkagen kan fryses. Tag den op af fryseren et par timer inden servering.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen