Go Back

Mexicansk bønnesalat

Kalorier: 10kcal

Ingredienser

Salat

  • 1 dåse kidney bønner
  • 1 dåse kikærter
  • 2 avocadoer
  • 2 stængler bladselleri
  • 2 forårsløg
  • 6-8 cocktailtomater
  • 1 bundt persille

Dressing

  • 6 spsk olivenolie
  • 4 spsk limesaft
  • 1 tsk revet limeskal
  • 1 tsk sukker
  • 1/4 chili
  • 1/4 stødt spidskommen
  • salt/peber

Fremgangsmåde

Salat

  • Dræn og skyl kidneybønner og kikærter godt, afdryp dem.
  • Skær avocado, bladselleri og tomater grove tern.
  • Snit forårløg og persille fint.
  • Bland alle ingredienserne sammen.

Dressing

  • Pisk ingredienserne til dressingen sammen.
  • Smag til.
  • Hæld dressingen udover salaten og bland det hele godt sammen.
  • Server.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen