Rabarbermuffins
Nemme og svampede rabarbarmuffins, som både er søde og friske.
Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid15 minutter min
Samlet tid25 minutter min
- 200 g smør - stuetemp.
- 100 g sukker
- 1 dl ahornsirup
- 3 æg - L
- 250 g mel
- 3 tsk bagepulver
- ¼ tsk salt
- 1 dl sødmælk
- 150 g rabarber i tern - el. hindbær, blåbær, brombær, solbær m.m.
Kom smør, sukker og ahornsirup i en skål og pisk det godt sammen.
Tilsæt æggene et af gangen og pisk godt mellem hvert.
Bland mel, bagepulver og salt i en anden skål.
Sigt melblandingen i dejen og pisk det sammen.
Pisk mælken i og vend dernæst rabarbertern
Fyld dejen i muffinsforme.
Bag dem ved 200 grader i ca. 15-18 minutter.
Tag dem ud og afkøl.