Go Back

Rabarbermuffins

Nemme og svampede rabarbarmuffins, som både er søde og friske.
Forb. tid10 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid25 minutter

Ingredienser

  • 200 g smør - stuetemp.
  • 100 g sukker
  • 1 dl ahornsirup
  • 3 æg - L
  • 250 g mel
  • 3 tsk bagepulver
  • ¼ tsk salt
  • 1 dl sødmælk
  • 150 g rabarber i tern - el. hindbær, blåbær, brombær, solbær m.m.

Fremgangsmåde

  • Kom smør, sukker og ahornsirup i en skål og pisk det godt sammen.
  • Tilsæt æggene et af gangen og pisk godt mellem hvert.
  • Bland mel, bagepulver og salt i en anden skål.
  • Sigt melblandingen i dejen og pisk det sammen.
  • Pisk mælken i og vend dernæst rabarbertern
  • Fyld dejen i muffinsforme.
  • Bag dem ved 200 grader i ca. 15-18 minutter.
  • Tag dem ud og afkøl.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen