Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Cheddar Cheese Crakers
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
10
minutter
min
Samlet tid
15
minutter
min
Ingredienser
50
g
smør
-
stuetemp.
200
g
cheddarost
¼
tsk
salt
⅛
tsk
peber
2-4
spsk
koldt vand
125
g
hvedemel
⅛
tsk
hvidløgspulver
⅛
tsk
chilipulver
⅛
tsk
cayennepeber
⅛
tsk
smoked paprika
Fremgangsmåde
Kom smør, ost, salt og peberi en foodprocessor eller minihakker.
Kør det ved lav hastighed til det bliver til en blød kugle.
Tilsæt hvedemel og krydderier og kør til dejen bliver smuldret.
Tilsæt koldt vand lidt af gangen og kør til dejen bliver til en kugle igen.
Dejen skal ikke være våd, men blot sammenhængende.
Pak dejen ind i film og kom den min. 1 time på køl.
Rul dejen tyndt ud og udstik kiks i valgfri størrelse.
Kom dem på en bageplade med bagepapir. Prik dem med en gaffel og drys evt. med lidt ekstra krydderi.
Bag kiksene ved 190 grader i ca. 10-14 minutter. De skal være gyldne og sprøde.
Afkøl dem på en bagerist.
Opbevar kiksene i en lufttæt beholder.
Noter
Chilikrydderier kan udskiftes med andet krydderi såsom rosmarin eller blot salt.
Dejen kan fryses og bruges senere.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen