Go Back

Tabbouleh med linser

Forb. tid10 min
Samlet tid10 min

Ingredienser

  • 2 dl afkølede belugalinser - kogt efter anvisning på pakken
  • 1 bundt asparges
  • 10 radiser
  • 10 cocktailtomater
  • 1 agurk
  • Friskhakket persille
  • Friskhakket basilikum
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 spsk æbleeddike
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  • Vend belugalinserne med olivenolie, eddike, salt og peber.
  • Blancher apspargesene og skyl dem i koldt vand. Skær dem i mundrette stykker.
  • Skær radiserne i tynde skiver.
  • Skrab kernerne ud af agurken og skær den i små tern.
  • Skrab kernerne ud af tomaterne og skær dem i tern.
  • Bland belugalinser med asparges, radiser, agurk, tomater, persille og basilikum.
  • Server.

Noter

Belugalinser kan udskiftes med kerner, ris eller bønner.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen