Go Back

Kikærtesalat

Ingredienser

  • 1 dåse kikærter - drænet og skyllet
  • 5-6 radiser
  • 4-5 cocktailtomater
  • 1 pakke blandet salat - her; feldsalat, Frisée, Rucola, Radiccio
  • 150 g bacon
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 spsk balsamicoeddike
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 1/2 finthakket hvidløg
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

  • Steg bacon sprødt og lad det dryppe af på fedtsugende papir.
  • Skyl og skær radiserne i tynde skiver.
  • Skrab indmaden ud af tomterne og skær kødet i tern.
  • Riv salaterne i mindre stykker.
  • Pisk olivenolie, balsamico, basilikum, hvidløg, salt og peber sammen til en dressing. Smag til.
  • Vend dressingen med kikærter og lad dem marinerede et par minutter.
  • Bland salat, radiser, tomater og kikærter sammen.
  • Bræk baconen i mindre stykker og fordel den ovenpå salaten.
  • Server.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen