Kom alle ingredienserne til marinaden i en foodprocessor.
Blend indtil marinaden er jævn.
Kom marinade og kylling i en pose. Masser mariande godt ind i kyllingen og luk posen til.
Kom den i køleskabet min. 6 timer eller til dagen efter.
Tag kyllingelårerne ud af posen og "ryst" overskydende marinade af - gem al marinaden.
Læg kyllingelårerne på en rist med en bageplade med bagepapir under - eller brug en lille bradepande med indbygget rist.
Bag kyllingen ved 180 grader i 20 minutter.
Tag kyllingen ud, vend lårerne og fordel halvdelen af den resterende marinade på dem.
Bag videre i 15 minutter.
Tag kyllingen ud igen, vend lårerne og fordel resten af marinaden på lårerne. Spray lårerne med oliespray eller dryp med olie, så de får en sprød overflade.
Kom kyllingen tilbage i ovnen og bag dem færdig, ca. 15 min (afhængig af hvilken kyllingedel, som du har brugt og størrelsen). Grill evt. de sidste 1-2 minutter af bagetiden.
Server tandoori kyllingen med raita, naanbrød eller ris.