Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Gullash
Den lækreste gullash med masser af smag. Server med kartoffelmos eller ris.
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
2
timer
t
Samlet tid
2
timer
t
Antal:
4
pers.
Ingredienser
500
g
skært oksekød
-
gullashstrimler/tern
2
spsk
olie
1
løg
-
finthakket
1
fed
hvidløg
-
finthakket
3
gulerødder
-
i grove skiver/tern
2
spsk
paprika
¼
tsk
chili
3
spsk
koncentreret tomatpure
5
dl
oksebouillon
-
eller 5 dl vand + 1 oksebouillonterning
1
laurbærblad
2,5
dl
madlavningsfløde 9 eller 18%
Salt/peber
Fremgangsmåde
Kom olie i en stor gryde og svits kødet ved høj varme.
Tilsæt løg og hvidløg og svits med 1 minut.
Kom paprika og chili i - svits det 10 sekunder.
Tilsæt tomatpure og svits det med 10 sekunder.
Kom bouillon, gulerødder og laurbærblad i. Bring det hele i kog.
Skru ned til svag varme og lad din gullash simre under låg i ca. 1 time. Rør undervejs.
Tag låget af og lad retten koge lidt ind i ca. 30 minutter.
Tilsæt madlavningsfløde og kog din gullash igennem - smag til med salt og peber.
Server med kartoffelmos, frisk timian eller persille og evt. syltede rødbeder, asier eller hvad du har i sylte-gemmerne.
Noter
Vil du have en tykkere sauce, kan du jævne den.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen