Go Back
+ servings

Chokolade cookies med nødder

Tilb. tid16 min
Samlet tid16 min
Antal: 12

Ingredienser

  • 120 g sukker
  • 140 g farin
  • 140 g smør - stuetempereret
  • 1 æg
  • 240 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk natron
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk vaniljesukker
  • 200 g chokolade - 70%
  • 50 g hasselnødder/mandler

Fremgangsmåde

  • Pisk ved lav hastighed sukker, vanilje farin og smør sammen til en ensartet masse.
  • Tilsæt æg og pisk igen.
  • Bland mel, bagepulver, natron og salt sammen i en anden skål.
  • Tilsæt melblandingen lidt af gangen, mens der røres/piskes ved lav hastighed.
  • Vend tilsidst chokolade og nødder i dejen og bland det godt i.
  • Kom dejen på køl min. 18 timer.
  • Del dejen i 70 g stykker og rul dem til kugler.
  • Sæt kuglerne på en bageplade med bagepapir - det skal være god afstand mellem dem.
  • På en almindelige bageplade kan der være 8 stk.
  • Bag cookies midt i ovnen ved 175 grader i 16 minutter
  • (15 min=let bløde, 16 min=almindelig, 17 min=sprøde)
  • Tag cookies ud og kom dem med bagepapir over på en bagerist.
  • Afkøl 15 minutter.
  • Tag cookies af bagepapiret og lad dem afkøle helt på bageristen.
  • Opbevar i lufttæt boks
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen