Go Back

Peanutgratinerede pastinakker

Forb. tid8 min
Tilb. tid30 min
Samlet tid38 min

Ingredienser

  • 6-8 pastinakker
  • 3 spsk olivenolie
  • Salt/peber
  • 1/2 dl saltede peanuts

Peanutsauce

  • 100 g crunchy peanutbutter
  • 2 tsk tomatpure
  • 1 lille dåse kokosmælk
  • 1 lille løg - fintrevet
  • 1 fed hvidløg - fintrevet
  • 1/2 citron
  • 1/2 lime
  • 2 tsk spidskommen
  • 1/8 tsk cayennepeber
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

  • Skræl og del pastinakker i halve (kvarte hvis de er store)
  • Kom dem i et ovnfast fad og dryp med olie, salt og peber.
  • Bag ved 200 grader i ca. 20 minutter.
  • Rør alle ingredienserne sammen til peanutsaucen - smag til.
  • Fordel saucen over de forbagte pastinakker, drys med peanuts og bag dem yderligere 10 minutter til toppen er sprød.
  • Server med grøn salat og et stykke kylling
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen