Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Kogte jomfruhummerhaler
Tilb. tid
5
min
Samlet tid
5
min
Ingredienser
1
kg
jomfruhummerhaler
5
liter
vand
3
spsk
salt
1
stort bundt dild
Mayonnaise
2
æggeblommer
1/2
tsk
salt
1
tsk
sennepspulver
1
spsk
hvidvin
1
spsk
hvidvinseddike
1
spsk
citronsaft
3
dl
olie
peber
Fremgangsmåde
Kom vand i en stor gryde.
Bring vandet i kog og tilsæt salt og dild. Lad det koge et par minutter.
Tilsæt jomfruhummerhaler.
Når vandet koger igen og jomfruhummerhalerne kommer op til overfladen er de færdige.
Ca. 4,5 minutter. (varierer efter størrelse)
Tag en hummerhale fra, pil den. Er den fast og nem at pille, er den færdig.
Hæld vandet fra, skyl med rigeligt koldt vand og server.
Mayonnaise
Pisk æggeblommer og salt sammen.
Bland sennepspulver i.
Pisk olien i, i en tynd stråle til mayoen er tyk og cremet.
Rør hvidvin, eddike, citron og peber i
Smag til.
Noter
Server med brød, citron, mayo, aioli, kryddersmør og evt. en dildsalat
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen