Go Back

Sprøde kikærter som snack

Tilb. tid12 min
Samlet tid12 min

Ingredienser

  • 1 dåse kikærter - kogte
  • 4 spsk olie
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk spidskommen
  • 1/4 tsk chili
  • Salt

Fremgangsmåde

På pande

  • Varm olien på en pande og tilsæt krydderierne undtagen salt.
  • Brænd krydderierne let af.
  • Tør kikærterne med køkkenrulle og kom dem på panden.
  • Svits dem med krydderierne – rør godt.
  • Skru ned til jævn varme og rør jævnligt.
  • Steg kikærterne i ca. 10 minutter, til de er skrumpet og blevet lidt sprøde.
  • Krydr med masser af salt.
  • Lad dem afkøle på bagepapir.
  • Spis dem som snack eller brug dem i en salat.

I ovn

  • Bland kikærter, olie og krydderier sammen.
  • Hæld det på en bageplade med bagepapir og fordel til ét lag.
  • Bag i ca. 25 minutter ved 200 grader til de er sprøde. Rør hver 5. minut.
  • Tag ud og lad kikærterne afkøle.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen