Go Back

Bounty cupcakes

Forb. tid10 min
Tilb. tid12 min
Samlet tid22 min

Ingredienser

Cupcakes

  • 2 æg - L
  • 150 g sukker
  • 250 g hvedemel
  • 1/2 tsk salt
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 100 g smør
  • 1 dl kokosmælk
  • 100 g mørk chokolade
  • 75 g kokosmel
  • 3 spsk kakao
  • 6 små bountybarer

Fremgangsmåde

  • Pisk æg og sukker hvidt og tykt.
  • Bland mel, salt og bagepulver sammen. Sigt det i og vend det i dejen.
  • Smelt smør og chokolade.
  • Hæld det i dejen sammen med kokosmælk og rør det sammen.
  • Tilsæt kokosmel og kakao og rør det i dejen.
  • Fordel dejen i 12 muffinsforme.
  • Del barerne i halve og kom et stykke i hver cupcake.
  • Bag dem ved 175 grader i ca. 12-14 minutter.
  • Lad dem køle af på en bagerist.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen