Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Marokkansk salat med quinoa, gulerødder og kikærter
Forb. tid
10
minutter
min
Samlet tid
10
minutter
min
Antal:
4
pers.
Ingredienser
Salat
2,5
dl
revne gulerødder
3-4
forårsløg
-
fintsnittede
1
dl
persille
-
friskhakket
1,5
dl
rød quinoa
-
kogt og afkølet (eller hvid, sort - du bestemmer)
1
dåse kikærter
-
drænet og skyllet
½
dl
lyse rosiner
½
dl
saltede pistacienødder
-
grofthakket
Dressing
6
spsk
olivenolie
4
spsk
citronsaft
1
tsk
akaciehonning
½
tsk
stødt spidskommen
½
tsk
chiliflager
Salt/peber
Fremgangsmåde
Dressing
Bland alle ingredienser til dressingen sammen og smag til.
Salat
Bland alle ingredienser til salaten sammen i en stor skål.
Hæld dressingen over og bland den med salaten.
Server som måltidssalat eller til kylling, kød eller krydrede frikadeller.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen