Go Back
+ servings
Marokkansk salat med kikærter, gulerødder og quinoa

Marokkansk salat med quinoa, gulerødder og kikærter

Forb. tid10 minutter
Samlet tid10 minutter
Antal: 4 pers.

Ingredienser

Salat

  • 2,5 dl revne gulerødder
  • 3-4 forårsløg - fintsnittede
  • 1 dl persille - friskhakket
  • 1,5 dl rød quinoa - kogt og afkølet (eller hvid, sort - du bestemmer)
  • 1 dåse kikærter - drænet og skyllet
  • ½ dl lyse rosiner
  • ½ dl saltede pistacienødder - grofthakket

Dressing

  • 6 spsk olivenolie
  • 4 spsk citronsaft
  • 1 tsk akaciehonning
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • ½ tsk chiliflager
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

Dressing

  • Bland alle ingredienser til dressingen sammen og smag til.

Salat

  • Bland alle ingredienser til salaten sammen i en stor skål.
  • Hæld dressingen over og bland den med salaten.
  • Server som måltidssalat eller til kylling, kød eller krydrede frikadeller.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen