Go Back
+ servings

Cappuccino cupcakes

Tilb. tid15 minutter
Antal: 10 stk

Ingredienser

  • 180 g sukker
  • 120 g mel
  • 40 g kakaopulver
  • 2 tsk vaniljesukker
  • ½ tsk bagepulver
  • ½ tsk natron
  • ½ tsk salt
  • 1 æg - L
  • 75 g sødmælk
  • 50 g rapsolie
  • 50 g varm espresso

Frosting

  • 200 g flødeost
  • 70 g smør
  • 160 g flormelis
  • 20 g kold espresso

Fremgangsmåde

Cupcakes

  • Sigt alle de tørre ingredienserne sammen i en skål og bland dem sammen.
  • Pisk æg, mælk og olie sammen i en anden skål.
  • Vend dem i de tørre ingredienser med en dejskraber.
  • Kom den varme espresso i lidt af gangen mens dejen vendes sammen.
  • Fyld cupcakes/muffinsforme ¾ dele op med dej.
  • Bag dem ved 175 grader i ca. 12-15 minutter. Stik med en tændstik for at tjekke om de er færdigbagte.
  • Tag dem ud og lad dem afkøle helt på en bagerist.

Frosting

  • Pisk flødeost og smør sammen til en lugtig masse.
  • Tilsæt flormelis og pisk til en cremet konsistens.
  • Kom kaffe i og pisk det sammen.
  • Kom frostingen på en sprøjtepose og kom toppe på hver cupcake.
  • Drys med kakaopulver.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen