Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Mexicanske street majskolber
Tilb. tid
20
minutter
min
Samlet tid
20
minutter
min
Antal:
6
stk.
Ingredienser
6
majskolber
25
g
saltet smør
Dressing
200
g
cremefraiche 18%
50
g
feta
-
smuldret (eller mexicansk Cotija ost)
Saft af ½ lime
1-2
tsk
hvidløgspulver
¼
tsk
chilipulver
Salt/peber
Top
Friskhakket koriander eller persille
Chiliflager
Revet limeskal
Fremgangsmåde
Læg majskolberne, med bladene på, i en stor skål med vand i min. 30-45 minutter.
Træk forsigtig bladene tilbage på majskolberne og fjern de lyse hår.
Smør majskolberne med smør og fold bladene tilbage på plads.
Grill kolberne ca. 3 minutter på hver side (4 sider) ved medium varme.
Dressing
Rør alle ingredienserne sammen til dressingen og smag til.
Servering
Træk bladene af kolberne eller saml dem i bunden.
Server majskolberne med dressing, frisk koriander/persille, chiliflager og lime.
Noter
Majskolberne kan grilles direkte på majsene, altså uden bladene, det tager ca. 8 minutter. Husk at vende kolberne jævnligt!
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen