Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
S'mores Cupcakes
Tilb. tid
15
minutter
min
Samlet tid
15
minutter
min
Antal:
14
stk
Ingredienser
Bund
100
g
digestivekiks
20
g
sukker
50
g
smør
Fyld
75
g
mørk chokolade
-
hakket
14
skumfiduser/marshmallows
Chokoladekage
180
g
sukker
120
g
mel
40
g
kakaopulver
2
tsk
vaniljesukker
½
tsk
bagepulver
½
tsk
natron
½
tsk
salt
1
æg
75
g
mælk
50
g
rapsolie
Marengs
4
æggehvider
2,5
dl
sukker
1
tsk
eddike
Fremgangsmåde
Bund
Knus kiksene og bland dem med sukker.
Smelt smørret og rør det i kiksene til en sammenhængene masse.
Fordel ca. 1 spsk i hver muffinsform (metalform med papirforme) og glat bunden med bagsiden af skeen.
Bag bunden ved 180 grader i ca. 3-5 minutter. Tag dem ud
Fyld
Fordel hakket chokolade på kiksebundene og lad det smeltet.
Læg en skumfidus på hver bund.
Chokoladekage
Sigt alle de tørre ingredienserne sammen i en skål og bland dem sammen.
Pisk æg, mælk og olie sammen i en anden skål.
Vend dem i de tørre ingredienser med en dejskraber.
Fyld cupcakes/muffinsforme ¾ dele op med dej.
Bag dem ved 175 grader i ca. 12-15 minutter.
Tag dem ud og lad dem afkøle helt af på en bagerist inden marengs kommes på.
Marengs
Pisk æggehviderne stive.
Tilsæt langsomt - lidt af gangen - sukker, mens der piskes godt. Marengsen skal være stiv og skinnende.
Tilsæt eddike og pisk det i.
Fordel marengs på muffisene med en tyl - eller smør det på toppen.
Brænd med en gasbrænder marengsen gylden.
Eller kom kagerne i ovnen, ved grill, i ca. 1- minut. Hold øje - det går stærkt!
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen