Go Back
texmex snegle - pizza snegle - madpakke - opskrift - mexicansk mad

Tex-Mex snegle

Tilb. tid15 min
Samlet tid15 min

Ingredienser

Dej

  • 25 g gær
  • 2,5 dl lunken vand
  • 1 tsk groft salt
  • 1 tsk honning
  • 1 spsk olie
  • 100 g hvid hvedemel - eller andet grovmel
  • 300 g hvedemel - tipo 00/pizzamel

Fyld

  • 250 g hakket oksekød
  • 2 spsk cajun-krydderi
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk smoked paprika
  • Salt/peber
  • 150 g revet ost - Mozzarella + cheddar
  • 2 spsk chiliflager

Fremgangsmåde

  • Opløs gæren i vandet. Tilsæt salt, olie, honning og grovmelet og rør det sammen.
  • Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt. Dejen æltes smidig og glat - gerne på en røremaskine
  • Lad dejen hæve tildækket ca. 45 min.
  • Brun kødet på en pande og krydr med krydderierne. Smag til.
  • Udrul dejen på en meldrysset bord til ca. 50 cm x 30 cm
  • Fordel kød (uden væden), ost og chiliflager i et jævnt lag på dejen.
  • Rul dejen til en stram pølse.
  • Skær 16 stykker ud og læg dem på en bageplade.
  • Lad sneglene efterhæve tildækket i ca. 15 min.
  • Bag sneglene ved 200 grader i ca. 15 min, indtil de er gyldne.
  • Lad dem afkøle på en bagerist.

Noter

Fest: Server med cremefraiche, frisk chili, koriander/persille, lime, forårsløg og kolde drinks.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen