Go Back

Peanutbutter spider cookies

De fineste cookies til Halloween
Tilb. tid15 min
Samlet tid15 min
Antal: 24

Ingredienser

Cookies

  • 115 g smør - blødt
  • 150 g crunchy peanutbutter
  • 75 g muscovadosukker
  • 100 g sukker
  • 1 æg
  • 200 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/4 tsk natron
  • 1 tsk salt

Edderkopper

  • 24 chokoladetrøfler - Lindts eller Ferrero Rocher
  • 48 sukker-øjne
  • Smeltet chokolade

Fremgangsmåde

Cookies

  • Pisk smør og peanutbutter sammen til det er luftigt.
  • Tilsæt muscovadosukker, sukker, æg og pisk det hele sammen til det er luftigt.
  • Bland, mel, bagepulver, natron og salt sammen i en anden skål. Sigt det i dejen og bland det i til det lige er samlet til en ensartet dej.
  • Del dejen i 24 stykker (ca. 30 g pr. styk) og rul stykkerne til kugler. Læg kuglerne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 180 grader i ca. 8-10 minutter. Tag dem ud og tryk med en rund genstand matchende trøffelkuglernes størrelse (jeg brugte enden af en citruspresser) ned i hver cookie, så der dannes en fordybning. Kom cookies tilbage i ovnen og bag dem ca. 6-8 minutter til de er gyldne og færdige.
  • Tag dem ud og afkøl helt på en bagerist.

Edderkopper

  • Kom den smeltede chokolade på en sprøjtepose.
  • Sprøjt lidt chokolade ned i hver fordybning og placer en trøffelkugle heri.
  • Sprøjt ben på hver cookie og sæt øjnene fast med den smeltede chokolade.
  • Lad chokoladen størkne.
  • Server.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen