Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Ramsløgsbruchetta med vårgrønt
Forb. tid
10
min
Antal:
4
pers.
Forfatter:
Anja Suldrup
Ingredienser
Ramsløgspesto
2
håndfulde ramsløg
-
ca. 65g
1,5
dl
koldpresset rapsolie
0,5
dl
ristede solsikkekerner
0,5
dl
revet vesterhavsost
-
kan udelades
2
tsk
æblecidereddike
1
tsk
salt
Rygeostcreme
100
g
fynsk rygeost
100
g
ymer eller lignende
2
tsk
æblecidereddike
1
tsk
salt
Desuden
1
håndfuld vårsalat
-
brøndkarse eller andre forårsblade
2-3
store Radisser
4-8
skiver
fuldkornsbrød
-
afhængig af størrelse
Fremgangsmåde
Ramsløgspesto
Skyl ramsløg og læg dem på et tørt viskestykke.
Rist solsikkekerner på en tør pande til de har fået farve.
Blend ramsløg og solsikkekerne mens olien gradvist tilsættes.
Vend fintrevet vesterhavsost i pestoen.
Smag til med æblecidereddike og salt.
Rygeostcreme
Vend rygeost og ymer sammen i en skål.
Smag til med æblecidereddike og salt.
Bruschetta
Rist brødet.
Smør med rygeostcreme og sæt små klatter af ramsløgspesto.
Anret med forårsblade og radisser i tynde skiver.
Noter
Ramsløgspesto kan sagtens fryses ned og gemmes til senere brug.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen