Go Back

Græsk farsbrød

Server med krydrede kartofler, tzatziki og græsk salat
Forb. tid10 min
Tilb. tid45 min
Samlet tid45 min
Ret: Hovedret
Antal: 4 pers

Ingredienser

  • 1 spsk olie
  • 1 fed hvidløg - finthakket
  • 2 dl babyspinat
  • 500 g kalv og flæsk
  • 3 spsk soltørrede tomater - hakkede
  • 1 løg - finthakket
  • 1 dl rasp
  • 3 spsk ristede pinjekerner - grofthakkede
  • 3 spsk feta - smuldret
  • 1 æg
  • 1,5 dl mælk
  • 1 spsk Worcestershire sauce
  • 2 tsk oregano
  • 1 tsk timian
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

  • Varm olie ved svag varme på en pande. Tilsæt hvidløg og spinat - rør rundt til spinaten falder sammen. Tag hvidløg og spinat af varmen og lad det afkøle lidt. Hak spinaten groft.
  • Kom alle ingredienser i en stor skål.
  • Frem med hænderne og ælt det hele godt sammen til en ensartet fars.
  • Smør et ovnfast med olie.
  • Kom farsen i fadet og form til et brød.
  • Bag farsbrødet ved 180 grader i ca. 40-50 minutter.
  • Lad det hvile 5 minutter inden servering.
  • Server med kartofler, tzatziki, græsk salat/tomatsalat, græske brød eller en græsk pastasalat.

Noter

Lam, oksekød, svinekød...lama. Bare kødet er hakket, så kan du køre lige præcis din favorit i farsbrødet.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen