Go Back

Kartofler i ovn med parmesan

Tilb. tid50 min
Samlet tid50 min
Antal: 4 pers.

Ingredienser

  • 1 kg kartofler
  • 0,5 dl olivenolie
  • 2 tsk græsk krydderiblanding - eller Herbes De Provence
  • Friskkværnet peber
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 dl parmesanost - fintrevet
  • Groft salt

Fremgangsmåde

  • Skær kartoflerne i både.
  • Læg kartoflerne på en bradepande eller i et stort ovnfast fad.
  • Kom halvdelen af olivenolien over kartoflerne. Drys med græsk krydderi og chiliflager.Vend det hele godt rundt.
  • Drys med halvdelen af parmesanosten.
  • Bag 30 minutter ved 180 grader.
  • Tag kartoflerne ud, rør godt rundt og tilsæt resten af olivenolie og parmesanosten.
  • Kom dem tilbage til ovnen og bag videre i ca. 20-25 minutter.
  • Tag kartoflerne ud og drys med groft salt og evt. friskhakket persille.

Noter

Kartoflerne kan bages sammen med græsk farsbrød.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen