Go Back
+ servings
Kylling garam masala - kylling ret med kokosmælk - kylling i gryde

Kylling i garam masala

Nem og lækker aftensmad med masser a smag. Server med ris og naanbrød.
Forb. tid7 min
Tilb. tid45 min
Samlet tid52 min
Ret: Hovedret
Køkken: Indisk
Antal: 4 pers.

Ingredienser

  • 6-8 kyllingestykker med ben og skind - eller en hel kylling delt
  • 3 spsk olie
  • 1 løg - i tern
  • 2 fed hvidløg - finthakket
  • 2 spsk frisk ingefær - fintrevet
  • 3 tsk stødt spidskommen
  • 2 tsk stødt koriander
  • 1/4 tsk stødt chili
  • 2-3 spsk garam masala
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse kokosmælk - stor
  • 1 hønsebouillon-terning
  • Salt/peber

Top

  • Friskhakket persille
  • Evt. finskåret kinaradise for knas

Fremgangsmåde

  • Kom olie i en stor gryde.
  • Brun kyllingestykkerne godt af på alle sider.
  • Tilsæt løg og hvidløg og svits det med 1 minut.
  • Tilsæt ingefær, spidskommen, koriander, chili og garam masala og svits det med 30 sekunder.
  • Kom hakkede tomater, kokosmælk og bouillon i og kog det hele op.
  • Kom låg på gryden, skru ned til svag varme og lad det hele småkoge i ca. 45 minutter - til kyllingen er mør.
  • Smag til med salt og peber.
  • Server med friskhakket persille, ris, naanbrød og evt. chutney
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen