Go Back

Græsk salat

Server til grillet kød
Forb. tid10 min
Samlet tid10 min
Antal: 4 pers.

Ingredienser

  • 1-2 agurker
  • 500 g tomater - din favorit
  • 2 forårsløg - eller rødløg, hvis du er til dem
  • 2 avocadoer
  • 200 g feta
  • Evt. 1 dl oliven

Dressing

  • 4 spsk olivenolie
  • 4 spsk rødvinseddike - eller æble-, hvidvinseddike
  • 1 tsk sukker
  • 2 tsk oregano
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

  • Skræl med en tyndskræller skrællen af agurken i striber.
  • Halver agurken og skrab kernerne ud med en teske. Skær agurken i skiver.
  • Del tomaterne i halve eller kvarte afhængig af størrelsen.
  • Snit forårsløgene fint.
  • Skær avocadoerne i mundrette tern.
  • Bland agurk, tomat, forårsløg og avocado i en skål.
  • Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og pisk den godt. Smag til.
  • Fordel dressingen ud over salaten og vend forsigtigt rundt.
  • Top med feta brækket i stykker.

Noter

Salaten skal laves mens tomater og agurker er i højsæson.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen