Go Back
+ servings
Bagt kylling med hjemmelavet salsa (Pico de Gallo, Salsa Fresca) - mexicansk mad - opskrift med kylling

Bagt kylling med salsa (Pico de Gallo, Salsa Fresca)

Tilb. tid30 min
Samlet tid30 min
Antal: 4 pers.

Ingredienser

  • 4 kyllingebryst
  • 2 spsk olie
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • Salt/peber
  • 150 g revet ost - valgfri - en pebret er god

Salsa (Pico de gallo)

  • 200 g cocktailtomater
  • 1/2 løg
  • 1 chili
  • 1 lime
  • 1 tsk salt
  • 1 dl Koriander - eller bredbladet persille

Fremgangsmåde

Salsa (Pico de gallo)

  • Halver tomaterne og skrab kernerne ud.
  • Hak tomaterne groft.
  • Pil løget og snit det i fine tern.
  • Snit chilien meget fint.
  • Hak koriander eller persille groft.
  • Bland tomater, løg, chili, koriander/persille sammen i en skål.
  • Tilsæt limesaft og salt og bland godt. Smag til.

Kylling

  • Smør et ovnfast fad med olie.
  • Læg kyllingebryst i fadet.
  • Krydr med spidskommen, koriander, salt og peber.
  • Fordel salsa på toppen af kyllingebrysterne og top med revet ost.
  • Bag ved 180 grader i ca. 30 minutter til kyllingen er gennemstegt.
  • Top med friskhakket koriander eller persille og server.

Noter

Kan fryses
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen