Go Back
Honningristet nødde-granola

Honningristet nødde-granola

Forb. tid5 min
Tilb. tid1 t 30 min

Ingredienser

  • 2 dl blandede frø og kerner - hørfrø, sesamfrø, solsikkefrø, græskarfrø
  • 1 dl kokosflager
  • 2 dl blandede nødder - mandler, hasselnødder, valnødder, pecannødder osv.
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 nip salt
  • 0,5 dl flydende honning

Fremgangsmåde

  • Hak nødderne groft.
  • Bland alle ingredienserne sammen i en lille bradepande eller et fad.
  • Kom det i ovnen ved 100 grader i ca. 1,5 time. Eller lad det stå på eftervarmen når ovnen har været brugt.
  • Rør jævnligt i granolaen under bagning.
  • Når granolaen er blevet gylden og sprød tages den ud.
  • Afkøl den helt inden den kommes på et lufttæt glas.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen