Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
Smaller
Normal
Larger
Cremet pastasalat med grøn pesto og græsk yoghurt
Ingredienser
Pastasalat
Ca. 250-300 g pasta
4-5
spsk
basilikumpesto
2
dl
græsk yoghurt
3
spsk
finthakket persille
3
spsk
citronsaft
1
nip sukker
Salt/peber
Basilikumpesto med cashewnødder
1
håndfuld frisk basilikum
4
spsk
saltede cashewnødder
2
spsk
revet parmesan
Citronsaft
Peber
Olivenolie
Fremgangsmåde
Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Imens laves pestoen. Bland alle ingredienser sammen og blend dem til en cremet konsistens ved at hælde olivenolie i undervejs. Smag til!
Hæld vandet fra pastaen og skyl den med koldt vand. Lad den køle lidt af.
Rør græsk yoghurt med persille, citronsaft, sukker, salt og peber. Smag den til.
Vend pesto og græsk yoghurt-dressing med pastaen.
Server straks.
Noter
Salaten kan gemmes i køleskabet. Rør lidt ekstra pesto og græsk yoghurt i inden servering, da pastaen trækker væden ved opbevaring.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen