Go Back
Grove brød med brus, feta og friske krydderurter

Grove brød med brus, feta & krydderurter

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 5 dl vand med brus - danskvand
  • 1 spsk finthakket frisk timian
  • 1 spsk finthakket frisk rosmarin
  • 1 spsk finthakket frisk oregano
  • 1 spsk groft salt
  • 1 spsk akacie honning
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 dl fuldkornsmel
  • 200 g god feta
  • 7-8 dl hvedemel

Fremgangsmåde

  • Oplæs gæren i vandet
  • Tilsæt alle de andre ingredienser undtagen feta og hvedemel - rør godt.
  • Smuldr fetaen i dejen og rør det sammen.
  • Tilsæt hvedemelet lidt efterlidt, men dejen røres godt sammen. Den skal være våd, men smidig.
  • Dæk skålen til med et viskestykke og lad dejen hæve 2 timer.
  • Smør en form og fordel dejen heri med 2 skeer.
  • Dæk brødene til og lad dem efterhæve 30 minutter.
  • Bag brødene ved 225 grader i ca. 15-20 minutter.
  • Afkøl dem på en bagerist.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen