Go Back
Paprikasuppe med græsk yoghurt

Paprikasuppe med græsk yoghurt

Ingredienser

  • 3 rød peber
  • 1 dl soltørrede tomater
  • 1 dl mandler
  • 2 fed hvidløg
  • 3 dl vand
  • 1 dl græsk yoghurt 10%
  • 1 terning grøntsagsboullion
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk sukker
  • 2 spsk paprika
  • 1 tsk stødt chili
  • 1 tsk citronsaft
  • Salt
  • Peber
  • Persille
  • Græsk yoghurt
  • Godt brød

Fremgangsmåde

  • Kom de 3 pebre i et fad og bag dem i ovnen ved 225 grader i ca. 20 min (indtil de er mørke).
  • Kom dem i en frysepose, luk og lad dem køle lidt af i 10 min. Skræl derefter skindet af frugterne.
  • Kødet deles let og kommes i en gryde, med soltørrede tomater, mandler, hvidløg og vand.
  • Med en stavblender blendes det hele til en jævn masse.
  • Tænd for gryden og tilsæt bouillon og olivenolie. Varm suppen igennem.
  • Krydr med sukker, paprika, chili, citron, salt og peber.
  • Lige inden servering tilsættes græsk yoghurt og suppen blendes igennem, til den er helt jævn.
  • Juster evt. konsistensen med mere vand.
  • Server med en skefuld yoghurt, en håndfuld persille og friskbagt brød.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen