Go Back
Kikærtesalat - opskrift på nem kikærtesalat

Kikærtesalat med karry/feta-creme

Forb. tid15 min

Ingredienser

Salat

  • 1 dåse kikærter - drænet og skyllet
  • 6-7 radiser
  • 4-5 grønne asparges
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 forårsløg
  • Frisk persille
  • Frisk purløg

Dressing

  • 4-5 spsk olivenolie
  • salt/peber
  • 3 spsk citronsaft

Karry/feta-creme

  • 100 g god feta
  • 2 tsk karry
  • 3 spsk cremefraiche 18%
  • 1 spsk citronsaft
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

  • Skær radiser og forårsløg i tyndeskiver. Skær asparges og perberfrugt i mundrette stykker. Hak persille og purløg fint.
  • Bland grøntsager, kikærter og krydderurter sammen på et stort fad eller skål.
  • Rør olivenolie sammen med citronsaft, salt og peber. Bland dressingen med salaten.
  • Smuldr fetaen i en skål. Tilsæt karry, salt, peber, citronsaft og cremefraiche og bland det hele til en jævn masse. Gøres nemmest med en gaffel.
  • Smag cremen til.
  • Fordel cremen udover salaten og server straks.

Noter

Resterne som ikke bliver spist, vendes rundt med cremen og evt. lidt mere cremefraiche. Lækkert til frokost eller med et stykke grillet kød eller fisk.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen