Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Klatkager af risengrød // m. kardemomme og citron
Forb. tid
5
min
Tilb. tid
20
min
Ingredienser
Ca. 4 dl kold risengrød
2
æg - delt i blomme og hvider
Korn af 1/2 vaniljestang
1-2
spsk
sukker
1
spsk
kartoffelmel
1/4
tsk
kardemomme
-
kan udelades
1
tsk
revet citronskal
-
kan udelades
Fremgangsmåde
Bland risengrød, æggeblommer, vanilje, sukker, kartoffelmel, kardemomme og citron godt sammen. Pisk æggehviderne hvide og luftige.
Vend forsigtig de piskede æggehvider i dejen.
Varm en pande op med smør og sæt klatter af dejen (som pandekager) på panden.
Bag klatkagerne ca. 3 minutter på hver side ved jævn varme.
Server straks eller spis dem kolde.
Noter
Kardemomme og citron skal udskiftes med kanel, appelsin, kakao m.m.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen