Go Back

Broccoli/avocado-salat med ribsdressing

Forb. tid10 min

Ingredienser

  • 1/4 broccolihoved delt i små buketter
  • 1 avocado- delt i halve.
  • 4 spsk hytteost

Ribsdressing

  • 2 spsk syltede ribs
  • 1 spsk grov sennep
  • 1 spsk citronsaft
  • 3 spsk olivenolie
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

  • Damp broccolibuketterne 2 min. Skyl dem med iskoldt vand og afdryp.
  • Fordel dem på en tallerken, sammen med avocadoen.
  • Fyld hytteosten i avocado-hullerne,
  • Krydr med salt og peber på grøntsagerne.
  • Rør alle ingredienserne til ribsdressingen sammen og smag til.
  • Fordel dressingen udover grøntsagerne.
  • Server med groft brød eller til stegt fisk, kød eller kylling.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen