Opløs gær i det lunkne vand.
Tilsæt de øvrige ingredienser undtagen hvedemelet - rør det godt sammen.
Tilsæt hvedemelet lidt af gangen, mens dejen æltes.
Ælt dejen godt i gennem til den er smidig og glat.
Lad den hæve i en tildækket skål ca. 1,5 time.
Rul dejen ud til en rektangel på ca. 0,5-1 cm tykkelse.
Smør dejen med tomatsauce og fordel pepperoni, ost og oregano ovenpå.
Skær dejen i strimler (på den brede led) passende til bredden på en brødform.
Læg strimlerne ovenpå hinanden og skær dem i firkanter passende til brødformens højde.
Fordel firkanterne i en smurt brødform - gerne rustikt.
Lad brødet efterhæve 20 minutter.
Bag brødet ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Lad det køle 10 minutter i formen og vip det dernæst ud.
Afkøl det på en bagerist.