Go Back
+ servings
Pull Apart Pizza Bread

Pull Apart Pizza Bread

Tilb. tid30 min
Antal: 1 stk

Ingredienser

Dej

  • 35 g gær
  • 4 dl lunken vand
  • 2 spsk sukker
  • 2 tsk salt
  • 4 spsk olivenolie
  • 3 dl hvid hvede
  • 7 dl hvedemel

Fyld

  • 1/2 dl tomatsauce
  • 100 g pepperoni - eller skinke
  • 200 g revet ost
  • 1 spsk oregano

Fremgangsmåde

  • Opløs gær i det lunkne vand.
  • Tilsæt de øvrige ingredienser undtagen hvedemelet - rør det godt sammen.
  • Tilsæt hvedemelet lidt af gangen, mens dejen æltes.
  • Ælt dejen godt i gennem til den er smidig og glat.
  • Lad den hæve i en tildækket skål ca. 1,5 time.
  • Rul dejen ud til en rektangel på ca. 0,5-1 cm tykkelse.
  • Smør dejen med tomatsauce og fordel pepperoni, ost og oregano ovenpå.
  • Skær dejen i strimler (på den brede led) passende til bredden på en brødform.
  • Læg strimlerne ovenpå hinanden og skær dem i firkanter passende til brødformens højde.
  • Fordel firkanterne i en smurt brødform - gerne rustikt.
  • Lad brødet efterhæve 20 minutter.
  • Bag brødet ved 200 grader i ca. 30 minutter.
  • Lad det køle 10 minutter i formen og vip det dernæst ud.
  • Afkøl det på en bagerist.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen