Go Back
BAGT RODFRUGTSALAT MED TAHINDRESSING

Bagt rodfrugtsalat

Tilb. tid30 min

Ingredienser

  • 3-4 mellemstore rødbeder
  • 3-4 pastinakker
  • 2 gulerødder
  • 2 porrer
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk spidskommen
  • 1 tsk chiliflager
  • salt/peber
  • 1/2 dl tahin
  • 1/2 dl citronsaft
  • 1 dl vand
  • 1 tsk grov sennep
  • 1/2 dl friskhakket persille
  • salt/peber
  • 2 dl kogte kerner - hvede, spelt, byg osv.
  • 1 granatæble
  • Friskhakket persille

Fremgangsmåde

  • Skær rodfrugterne i grove tern og porrerne i tynde ringe.
  • Fordel dem i en bradepande.
  • Tilsæt olie, spidskommen, chili, salt, peber og vend det godt med grøntsagerne.
  • Bag rodfrugterne ved 200 grader i ca. 25-30 minutter. De skal være møre, men have bid.
  • Lad dem køle lidt af.
  • Pisk tahin. citronsaft, vand, sennep, persille, salt og peber sammen til en dressing. Smag til.
  • Bland de bagte ledafkølede rodfrugter med kerner og dressing.
  • Fordel granatæblekerner og friskhakket persille over salat.
  • Server!
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen