Tilsæt mælk, banan. salt, olie. hvid hvede og rør det godt sammen.
Tilsæt hvedemelet lidt af gangen mens dejen æltes.
Ælt dejen godt til den er smidig og glat.
Dæk skålen til med et viskestykke og lad dejen hæve 1,5 -2 timer.
Kom dejen ud på et meldrysset bord.
Rul den ud til en rektangel på ca. 40x30 og 1 cm i tykkelse.
Smør dejen med peanutbutter.
Fold dejen sammen på midten. Skær dejen i strimler på 2 cm i bredden
Tag en strimmel og tag den ene ende mellem din pege-og tommelfinger. Snur strimlen rundt om fingrene 2-3 gange. Afslut med at tage strimlens anden ende mellem pege og tommelfinger og over snoningerne. Tag fingrene til dig, så enden af dejen hæftes ind i dejen.
Kom snurrerene på en bageplade med papir og dæk med et viskestykke.
Lad dem hæve 20 minutter.
Pensl snurrerne med æg og drys mandelflager.
Bag snurrerne ved 200 grader i ca. 15-20 minutter.
Kom dem på en bagerist og afkøl.
Noter
Guide til at "snurrer": http://www.louiogbearnaisen.dk/2013/03/kanelsnurrer-med-marcipan-guide-sadan-snurrer-du-kanelsnurrer.html