Go Back

Brownies uden mel

Forb. tid5 min
Tilb. tid25 min

Ingredienser

  • 1 dåse sorte bønner - drænet og skyllet
  • 2 æg
  • 3 spsk kakaopulver
  • 170 g sukker
  • 1 tsk neutral olie
  • 1 spsk mælk
  • 1 tsk balsamicoeddike
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk natron
  • 1/2 tsk instantkaffe
  • 150 g chokoladechips - 60%

Fremgangsmåde

  • Kom bønner, æg, kakao, sukker, olie, mælk og eddike i en blender.
  • Blend til den jævn masse.
  • Tilsæt bagepulver, natron og kaffe og blend kun til det lige er samlet.
  • Vend halvdelen af chokoladeknapperne i dejen.
  • Fordel den i en bradepande (20x20) med bagepapir.
  • Kom resten af chokoladeknapperne på toppen.
  • Bag ved 175 grader i ca. 25-30 minutter.
  • Tag kagen ud og lad den afkøle helt før den skæres ud i passende stykker.
  • Opbevares i en lufttæt boks i køleskabet.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen