Go Back

Black Beans Cupcakes

Forb. tid5 min
Tilb. tid15 min

Ingredienser

Cupcakes

  • 90 g sorte bønner i dåse - drænet og skyllet
  • 2 æg
  • 3 spsk rapsolie
  • 50 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 3 spsk god kakaopulver
  • 1/8 tsk salt

Frosting

  • 100 g flødeost
  • 3 spsk græsk yoghurt 10%
  • 1 spsk god kakaopulver
  • 1-2 spsk flormelis

Top

  • Chokoladespåner 70%

Fremgangsmåde

  • Kom bønner, æg og olie i en blender eller foodprocesser.
  • Blend til det er en jævn masse.
  • Rør de tørre ingredienser sammen i en skål og kom dem i blenderen.
  • Blend til dejen er jævn.
  • Fordel dejen i muffinsforme og bag ved 200 grader i ca. 15 minutter.
  • Tag dem ud og afkøl på en bagerist.
  • Pisk ingrediensene til frostingen sammen og smag den til.
  • Kom frostingen i en sprøjtepose med en tyl.
  • Sprøjt toppe på de afkølede muffins.
  • Pynt med chokoladespåner.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen