Go Back

Brownies med peanuts

Forb. tid15 min
Tilb. tid18 min
Samlet tid33 min

Ingredienser

  • 150 g mørk chokolade - 56 %
  • 125 g smør
  • 4 spsk crunchy peanutbutter
  • 150 g sukker
  • 2 æg
  • 3 spsk kakaopulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 90 g hvedemel
  • 100 gram saltede peanuts
  • 50 g hakket mørk chokolade - ca. 60-70 %

Fremgangsmåde

  • Kom smør, chokolade og peanutbutter i en lille gryde.
  • Smelt det ved svag varme - rør jævnligt, så det ikke brænder på.
  • Når det er smeltet tages det af varmen og køles lidt af. 
  • Kom æg og sukker i en skål og pisk det skummende og luftigt.
  • I en anden skål blandes kakaopulver, vanillesukker og hvedemel.
  • Vend forsigt den smeltede chokolademassen i æggene.
  • Sigt melblandingen i og vend det forsigt i massen, indtil der ikke er flere klumper. 
  • Tilsæt peanuts og hakket chokolade.
  • Beklæd en form på ca. 20x30 cm med bagepapir. Kom dejen heri og fordel den jævnt.
  • Bag brownien ved 175 grader i ca. 15-18 min. Den må ikke blive gennembagt, så hold øje.
  • Når den er bagt, så tag forsigtig brownien ud af formen og lad den køle helt af på en rist.
  • Herefter kan du skære den i mindre firkanter. Kom den gerne i en lufttætbeholder og i køleskabet natten over.De er bedst, når de lige har fået lov at sætte sig.  
  • Opbevar brownien i en lufttæt boks i køleskabet - hvis du da kan gemme dem flere dage ;) 
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen