Cheesecake i glas er super nemme at lave og er perfekte, som dessert eller bare en skøn, frisk kage til gæster. Top dine cheesecakes med lige dine favoritbær og server.
Forb. tid15 minuttermin
Hviletid2 timert
Antal: 4pers
Ingredienser
Bund
6digestivekiks - eller kammerjunkere
2spskmandelmel - kan udelades
25gsmeltet smør
Fyld
150gflødeost - philadelphia
75gcremefraiche 38%
Korn af ½ vaniljestang - eller 1 tsk vaniljesukker
30gsukker
1spskcitronsaft
Top
200gbrombær - eller andet bær
3spsksukker
Fremgangsmåde
Bund
Knus kiksene og bland dem med mandelmel og smeltet smør.
Pres kiksemassen ned i 4 portionsglas.
Stil dem på køl til kiksemassen er helt kold.
Fyld
Pisk alle ingredienserne til fyldet til en luftig masse.
Fordel fyldet jævn i glassene.
Stil glassene på køl til fyldet har sat sig, min. 2 timer.
Top
Bland brombær og sukker sammen i en skål.
Lad det stå og trække min. 1 time.
Servering
Sigt brombærerne og fordel dem på toppen af fyldet.