Go Back
+ servings

Cheesecake i glas

Cheesecake i glas er super nemme at lave og er perfekte, som dessert eller bare en skøn, frisk kage til gæster. Top dine cheesecakes med lige dine favoritbær og server.
Forb. tid15 minutter
Hviletid2 timer
Antal: 4 pers

Ingredienser

Bund

  • 6 digestivekiks - eller kammerjunkere
  • 2 spsk mandelmel - kan udelades
  • 25 g smeltet smør

Fyld

  • 150 g flødeost - philadelphia
  • 75 g cremefraiche 38%
  • Korn af ½ vaniljestang - eller 1 tsk vaniljesukker
  • 30 g sukker
  • 1 spsk citronsaft

Top

  • 200 g brombær - eller andet bær
  • 3 spsk sukker

Fremgangsmåde

Bund

  • Knus kiksene og bland dem med mandelmel og smeltet smør.
  • Pres kiksemassen ned i 4 portionsglas.
  • Stil dem på køl til kiksemassen er helt kold.

Fyld

  • Pisk alle ingredienserne til fyldet til en luftig masse.
  • Fordel fyldet jævn i glassene.
  • Stil glassene på køl til fyldet har sat sig, min. 2 timer.

Top

  • Bland brombær og sukker sammen i en skål.
  • Lad det stå og trække min. 1 time.

Servering

  • Sigt brombærerne og fordel dem på toppen af fyldet.
  • Server straks.

Noter

Brombær kan udskiftes med lige dit favorit bær.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen