Go Back

Små rugbrød med frø

Tilb. tid20 min

Ingredienser

1

  • 1 dl vand
  • 1 dl hørfrø

2

  • 1 dl yoghurt
  • 2 dl vand
  • 25 g gær
  • 1 spsk honning
  • 2 tsk salt
  • 2 spsk olie
  • 1/2 dl sesamfrø
  • 2 dl rugmel
  • Ca. 10 dl Hvedemel
  • sesamfrø

Fremgangsmåde

  • Kom vand op i en gryde sammen med hørfrø.
  • Kog blandingen op og lad den afkøle helt.
  • Rør gæren ud i det øvrige vand og tilsæt yoghurt, honning, salt og olie.
  • Tilsæt de afkølede hørfrø og vandet, som de er blevet kogt i.
  • Rør rugmelet og sesamenfrøene i.
  • Ælt hvedemelet i dejen lidt af gangen. Lad dejen hæve tildækket i halvanden time.
  • Form dejen til en aflang pølse og tryk den firkantet. Pensl med vand og rul rullen i sesamfrøene.
  • Rullen deles i 10 stykker, som kommes på en bageplade og efterhæver 30 min.
  • Bages ved 225 grader i ca. 20 min.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen