Go Back

Cheesy/Bacon Pull Apart Bread – den perfekte party snack

Forb. tid15 min
Tilb. tid25 min

Ingredienser

  • 1 pose Amo surdejsbrød - eller brød
  • 150 g bacontern - sprødstegt og afkølet
  • 150 g fuldfed flødeost
  • 150 g cheddarost
  • 1 tsk chili
  • 1 fed hvidløg - presset
  • Peber
  • Hakket persille

Fremgangsmåde

  • Følg anvisningen på posen og bag 2 brød. Dobbelt mængden af fyld, hvis du bruger begge brød.
  • Lad brødet køle helt af - gerne til næste dag.
  • Skær først 1 cm brede riller i brødet - ikke helt igennem (!!), men ned til bunden.
  • Vend brødet og gør det samme, så der fåes 1x1 cm tern i brødet.
  • Bland flødeost, bacon, cheddar, hvidløg, chili og peber sammen - smag til.
  • Kom med en ske eller fingerne (brug en plastichanske) fyldet ned i brødet. Sørg for at komme godt ned i brødet og gøre det jævnt.
  • Pak brødet ind i sølvpapir.
  • Bag det i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter. Tag det ud af papiret og bag det yderligere 10 minutter til fyldet er gyldnet og boblene
  • Drys med persille og server straks.

Noter

Fyldet kan varieres i det uendelig. Prøv skinke+ost, pesto+feta, tomat+parmesan, nutella+flødeost+nødder, kanel+sukker+smør
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen