Go Back

Rocky Road Rugbrød Bar

Tilb. tid15 min

Ingredienser

Brød

  • 1 pose Amo Fuldkornsrugbrød - Brødblanding
  • 50 g mini marshmallows
  • 60 mørke chokoladeknapper - 70%
  • 60 g hakkede valnødder

Top

  • 100 g mini marshmallows
  • 75 g mørke chokoladeknapper
  • 50 g hakkede valnødder

Fremgangsmåde

  • Bland brødet efter anvisning på posen.
  • Tag halvdelen af dejen fra - brug den evt. til et almindelig rugbrød (følg posen anvisninger).
  • Bland marshmallows, chokoladeknapper og valnødder med den anden halvdel af dejen.
  • Bred det ud i en lille bradepande (20x20cm) - glat med en våd ske.
  • Lad brødet hæve 1-1,5 time.
  • Bag brødet i ca. 15 minutter ved 225 grader, til det er gennembagt.
  • Bland toppingen sammen.
  • Tag brødet ud og fordel topping på toppen.
  • Sæt brødet ind igen og bag det yderligere 5 minutter til chokoladen smelter og skumfisduserne bliver gyldne. Hvis de har svært ved at tage varme, så skru over på varmluft (175 grader) og bag 2-3 minutter.
  • Tag brødet ud og lad det afkøle i formen.
  • Når brødet er blevet koldt, så sæt det i køleskabet et par timer til toppen stivner/sætter sig.
  • Skær brødet i passende firkanter til bars.
  • Opbevar i lufttæt boks i køleskabet.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen