Go Back

Bloody Mary Linguine / Tomat-vodkasauce med hjemmelavet pasta

Forb. tid25 min

Ingredienser

Pasta

  • 500 g Frisk pasta

Sauce

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 rødløg - finthakket
  • 2 fed hvidløg - finthakket
  • 2-3 spsk Worcestershire sauce
  • 1-2 tsk tabasco
  • 1/2 tsk sellerisalt
  • 1-3 tsk sukker
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 0,5 dl vodka
  • Salt/peber

Topping

  • 2 spsk olivenolie
  • 1 dl rasp
  • 2-3 spsk frisk persille - hakket
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

Sauce

  • Svits løg olivenolie på en pande.
  • Tilsæt hvidløg og svits det med.
  • Kom Worcestershire sauce, Tabasco, sellerisalt og sukke på.
  • Tilsæt vodka og kog panden af. Skrab bunden godt.
  • Tilsæt hakkede tomater og lad saucen simre ca. 10 minutter.
  • Hvis den reducerer for meget, så tilsæt lidt pastavand.
  • Smag saucen til.

Pasta

  • Kog pasta imens saucen simrer.

Topping

  • Varm olivenolie på en pande.
  • Tilsæt raspen og rist den sprød.
  • Krydr med salt, peber og kom persille i.

Servering

  • Bland saucen i pastaen og drys med topping.
  • Server straks.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen