Go Back

Hjemmelavet Frozen yoghurt

Forb. tid3 min

Ingredienser

  • 200 g friske hindbær - eller anden frugt, bær
  • 50 g flormelis
  • Korn af 1/2 vaniljestang
  • 2 spsk citronsaft
  • 5 dl græsk yoghurt - her 10%

Fremgangsmåde

  • Kom alle ingredinserne i en blender.
  • Blend til en ensartet masse.
  • Smag til.
  • Kom i en beholder eller små forme.
  • Pynt evt. med frysetørret hindbær.
  • Smid i fryseren.
  • Tag op 15-25 minutter før servering.
  • Spis.

Noter

Bruger du frosne hindbær eller bryder dig ikke om hindbærkerner, så giv dem et opkog. Hæld dem gennem en sigte til en pure, for at fjerne kernerne. Køl hindbærpuren lidt af inden brug.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen