Go Back

Raw Food Brownie

Ingredienser

  • 35 g mandler
  • 35 g valnødder
  • 50 g hasselnødder
  • 30 g paranødder
  • 100 g dadler uden sten
  • 40 g svesker uden sten
  • 3 spsk rå kakaopulver
  • 3 spsk vand
  • 2 spsk neutral olie - gerne kokosolie
  • 1 nip salt
  • evt. kokosmel

Fremgangsmåde

  • Start med at blende alle nødderne. Hvis du har en sej blender tager du alle sammen, ellers så tag dem lidt af gangen. Kom resten af ingredienserne i blenderen, undtagen vandet. Blend og tilsæt vandet lidt efter lidt. Massen skal være tyk og ensartet, gerne med lidt nøddestykker i.
  • Beklæd en lille form med madfilm og kom kakaomassen ud heri. Bred den godt ud og tryk den sammen. Resterne af madfilmen (den som er ud over siderne) vippes ind over kagen og lukkes godt. Kom kagen i køleskabt i 3-4 timer eller i fryseren i 1 time.
  • Server den i små bidder, drysset med nødder, kokos, kakaopulver, kakaonibs, bær eller hvad du syntes.
  • Opbevar browniebidderne i køleskabet i en luftætboks.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen