Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Løgkompot med timian – syltede rødløg
Tilb. tid
25
minutter
min
Ingredienser
4
rødløg
-
mellemstore
1
spsk
olie
0,5
dl
æbleeddike
2
spsk
sukker
-
gerne muscovadosukker
3
spsk
frisk timian
1
spsk
honning
Salt
Fremgangsmåde
Skær løgene i tynde skiver.
Varm olien i en gryde og svits løggene et par minutter - de skal ikke tage farve, bare blive bløde.
Tilsæt eddike og sukker og skru ned til jævn varme.
Lad kompotten simre under låg i ca. 20 minutter.
Kom honning, timian og salt i og lad det hele simre videre, indtil løgene er blevet bløde og lagen er kogt lidt ind. Smag kompotten til.
Skold et glas og skyl med atamon.
Hæld kompotten på glas og luk straks låget.
Lad den få stuetemperatur inden kompotten stilles på køl.
Noter
Brug kompotten som tilbehør til gryderetter, kød eller på et ostebord.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen