Go Back
+ servings
kakaosnitter-med-hindbær-og-kokos

Kakaosnitter med hindbær og kokos

Tilb. tid30 minutter
Antal: 16 styk

Ingredienser

  • 3 æggeblommer
  • 75 g blødt smør
  • 105 g sukker
  • 180 g mel
  • 5-6 spsk hindbærmarmelade
  • 3 æggehvider
  • 180 sukker
  • 95 g kokos
  • 2 spsk kakao
  • 200 g mørk chokolade - 60%

Fremgangsmåde

  • Rør æggeblommer, sukker og mel sammen og kom det bløde smør i.
  • Bland det hele godt sammen med fingrene, indtil dejen er ensartet.
  • Først ser det håbløst ud, men det skal bare varmes af fingrene og presses godt sammen.
  • Fór en lille bradepande med bagepapir og rul dejen ud i den i ca. 0,5 mm tykkelse.
  • Smør hindbærmarmelade ud over bunden i et godt lag, så det dækker.
  • Æggehvider og sukker piskes sammen til en tyk masse. Derefter kommes kokos og kakao i massen og det hele vendes godt rundt. Massen smøres ud over marmeladebunden.
  • Bages ved 175 grader, midt i ovnen, i ca. 30 min.
  • Tag kagen ud og lad den hvile 10 min i formen inden den forsigtig løtes over og køler af på en bagerist - stadig med bagepapir under sig.
  • Når kagen er afkølet skæres den ud i passende firkanter, hellere for små end for store.
  • ⅔ del af chokolade smeltes over et vandbad. Når det er smeltet tages gryden af varmen og den sidste ⅓ chokolade blandes i og smeltes.
  • Kakaosnitterne tages forsigtig med tommel og pegefinger og dyppes i chokoladen, så alle 4 sider dækkes. Lad dem tørre på et stykke bagepapir.
  • Serveres når chokoladen er størknet.

Noter

Hindbærmarmelade kan udskiftes med anden marmelade
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen