Rør æggeblommer, sukker og mel sammen og kom det bløde smør i.
Bland det hele godt sammen med fingrene, indtil dejen er ensartet.
Først ser det håbløst ud, men det skal bare varmes af fingrene og presses godt sammen.
Fór en lille bradepande med bagepapir og rul dejen ud i den i ca. 0,5 mm tykkelse.
Smør hindbærmarmelade ud over bunden i et godt lag, så det dækker.
Æggehvider og sukker piskes sammen til en tyk masse. Derefter kommes kokos og kakao i massen og det hele vendes godt rundt. Massen smøres ud over marmeladebunden.
Bages ved 175 grader, midt i ovnen, i ca. 30 min.
Tag kagen ud og lad den hvile 10 min i formen inden den forsigtig løtes over og køler af på en bagerist - stadig med bagepapir under sig.
Når kagen er afkølet skæres den ud i passende firkanter, hellere for små end for store.
⅔ del af chokolade smeltes over et vandbad. Når det er smeltet tages gryden af varmen og den sidste ⅓ chokolade blandes i og smeltes.
Kakaosnitterne tages forsigtig med tommel og pegefinger og dyppes i chokoladen, så alle 4 sider dækkes. Lad dem tørre på et stykke bagepapir.
Serveres når chokoladen er størknet.
Noter
Hindbærmarmelade kan udskiftes med anden marmelade