Go Back
+ servings
Mandelkage-med-flødeskum-og-røde-bær

Mandelkage med flødeskum og friske bær

Tilb. tid40 min
Antal: 8 personer

Ingredienser

  • 3 æggehvider
  • 150 g flormelis
  • 130 hakkede mandler
  • 1 tsk citronskal - revet

Top

  • 3 dl piskefløde
  • 250 jordbær
  • 125 g hindbær
  • 2 spsk Flormelis

Fremgangsmåde

  • Pisk æggehviderne stive og tilsæt flormelis.
  • Pisk ca. 1 min indtil massen bliver sej.
  • Vend de hakkede mandler i og tilsæt revet citronskal.
  • Kom massen i smurt springform og bag bunden i 40 min ved 180 grader.
  • Lad den køle helt af inden pyntning.

Top

  • Pisk fløden til skum og smør den på bunden.
  • Skær jordbærerne ud i kvarte og fordel dem på flødeskummet.
  • Kom derefter hindbær på og drys med flormelis.
  • Server straks.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen